Mevrouw Wateetons in de Playboy

Mevrouw Wateetons in de Playboy


playboy playbpy 

Goed nieuws voor geile culi-klikkers! U heeft een excuus. Niet langer hoeft u, ongeschoren en met een beetje spuug in uw mondhoek het meisje achter de balie van de sigarenboer toe te lispelen dat u hem alleen leest vanwege de goede interviews. Neen, recht uw rug, ontsteek uw Galloise en staar haar recht in haar reebruine ogen. Terwijl u losjes een tientje op de toonbank laat dwarrelen buldert u: “de Playboy van november graag! Ik lees hem vanwege de uitstekende eet- en drink sectie!”

Deze maand in de Playboy: de vier beste culinaire weblogs. Waaronder, u begrijpt het, Wateetons.com. Er vallen omschrijvingen als “literaire pareltjes”, en “uiterst vermakelijk”. Meneer, mevrouw en dochterlief zijn zeer vereerd. Enfin, gaat u zelf maar naar de sigarenboer om het allemaal eens fijn na te lezen. U weet nu hoe het moet.

Geef een reactie