van alles |

Appelweek bij Wateetons – 6. Einde

Appeltaart 

Een appeltaart. Natuurlijk, eigenlijk iets te Veluwe & Margriet voor de yupperige grotestadders die meneer en mevrouw zijn. En met die lullige anderhalve appel die je er in kwijt is het ook nog eens niet bepaald de meest effectieve manier om je appels kwijt te raken. En zonder vorm, een oven die alleen maar een grill bevat en meneer’s magere bakkunsten kon het eigenlijk nooit wat worden. Maar vooruit, je moet het toch eens gedaan hebben.

Hij was eigenlijk best smakelijk.

En zo eindigt de appelweek van Wateetons. De appels zijn op, of dusdanig verrot dat de prullenbak het enige toepasselijke eindstation is. En laten we wel zijn, een week die duurt van 24 september tot 18 oktober lijkt me meer dan zat.


0 reacties op “Appelweek bij Wateetons – 6. Einde
  1. Mind you, gemaakt in een rottig oventje in de schuur van het buitenverblijf waar hij uuuuren in moest staan wilde het deeg gaar worden. Met als prachtig bijkomend resultaat een superknapperig korstje, lekker, lekker. Zou meneer Wateetons de restanten uit de vriezer hebben gehaald? snel naar huis dan maar…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Misschien vind je dit ook leuk

Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.


csalamádé csípõs Hongaarse ingelegde groente

Csalamádé csípõs – Hongaarse ingelegde groente

Hongaarse csalamádé csípõs, geraspte en gemengde ingelegde groente. Een soort zoet-zure zuurkool van verschillende groenten. Lekker pittig en ontzettend makkelijk en snel te maken.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
17 sep
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

24 sep
Wateetons Wilde weekend in Zweden – september 2021 Meerdere dagen | € 99

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

02 dec
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen

Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend