Appelweek bij Wateetons – 6. Einde

Appelweek bij Wateetons – 6. Einde


Appeltaart 

Een appeltaart. Natuurlijk, eigenlijk iets te Veluwe & Margriet voor de yupperige grotestadders die meneer en mevrouw zijn. En met die lullige anderhalve appel die je er in kwijt is het ook nog eens niet bepaald de meest effectieve manier om je appels kwijt te raken. En zonder vorm, een oven die alleen maar een grill bevat en meneer’s magere bakkunsten kon het eigenlijk nooit wat worden. Maar vooruit, je moet het toch eens gedaan hebben.

Hij was eigenlijk best smakelijk.

En zo eindigt de appelweek van Wateetons. De appels zijn op, of dusdanig verrot dat de prullenbak het enige toepasselijke eindstation is. En laten we wel zijn, een week die duurt van 24 september tot 18 oktober lijkt me meer dan zat.

  1. 1
    mevrouw Wateetons

    Mind you, gemaakt in een rottig oventje in de schuur van het buitenverblijf waar hij uuuuren in moest staan wilde het deeg gaar worden. Met als prachtig bijkomend resultaat een superknapperig korstje, lekker, lekker. Zou meneer Wateetons de restanten uit de vriezer hebben gehaald? snel naar huis dan maar…

Geef een reactie