Workshop worstmaken

Workshop worstmaken


Leer de kunst van het worstmaken! Meneer Wateetons legt het graag uit, tijdens uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon zo maar, omdat het leuk, lekker en interessant is.

Wat houdt de workshop in:
De workshop worden gehouden bij jou, of jullie, thuis. Daar leer je, uiteraard onder het genot van wat door meneer meegenomen worst, allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en hoe voorkom je dat je komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami.

Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk met het bereiden van twee verse worstvarianten die we uiteraard vervolgens ook opeten. Omdat een mens niet kan leven op dierlijk vet alleen (zeggen ze) bereiden we daarbij ook één of twee mooie verse salades. Uiteraard bereiden we ook worst om zelf te drogen, zodat je een paar weken later je eigen salami aan je vrienden, familie en buren kunt presenteren.

Jullie krijgen een boekje mee met daarin alle recepten. Eventuele drank schaffen jullie zelf aan. Er is geen minimaal aantal deelnemers, maar vanaf drie is het leuk (en betaalbaar).

Mail meneer voor meer info