En wat zit er in uw kerstpakket?

En wat zit er in uw kerstpakket?


yesssss

Meneer is sinds gisteren de gelukkige eigenaar van: twee flesjes water, een pakje servetjes, een doos chips met dipsauzen, een zak brosse sesambroodjes, een kaasje van een pond en een blikje pinda’s. Hij vraagt zich af: wat zit er in uw kerstpakket?

 1. 1
  mevrouw Wateetons

  Ik was wel tikkeltje verontwaardigd, chips en water! En geen wijn? Of ben ik nu ondankbaar…
  ‘t gaat natuurlijk om de kerstgedachte, of straalt dit uit dat meneer Wateetons’ werkgever de kerstgedachte niet echt in zijn vingers heeft?

 2. 2
  Mevrouw Gerritsen

  Misschien moet we ons sterk maken voor kerstpaketten van kwaliteit, want het is meestal erg treurig. Ik vraag me altijd af wie daar op zit te wachten. Een pakket van een voedselbank is waarschijnlijk interessanter!
  Bijvoorbeeld mooie meneer Wateetons ham en dulce de leche van mevrouw Gerritsen etc etc…

 3. 3
  mevrouw Wateetons

  Vandaag schitterde op het bureau van mijn collega (die ingehuurd is, dus andere werkgever) precies dezelfde tas als van meneer Wateetons. Dus grote hilariteit want ze had gisteren mijn gesputter al gehoord. Maar kennelijk had haar werkgever een ietsje gullere kerstgedachte, want er kwam oa een flesje wijn uit en chocolade cake. Het meest treurige hierin was wel een kwartetspel van Drenthe. Het werd me gelijk aangeboden voor dochter Wateetons.

 4. 5
  Mark

  Ik was in de gelukkige omstandigheid om 2 pakketten te ontvangen. Één van mijn echte baas (cadeucheck voor iets; best leuk) en één van de baas die mij inhuurde.

  Een Hollandsch pakket. Met een flensjes-pan, pannenkoek-mix (tja..), Droste chocolade, poedersuiker, en nog wat. Eigenlijk best leuk!

  Interne medewerkers hadden ook nog kaneelstok, koetjesreep, stroopwafel, en meer Hollandsch glorie…

  Kneuterig? Ja! Typisch kerstpakketterig? Ja! Leuk? Ook dat ja! Het is de gedachte die telt, immers, en in dit geval nog een originele gedachte ook!

Geef een reactie