Meneer genomineerd voor een Dutch Bloggie


In de nominatieronde heeft meneer 824 weblogs achter zich gelaten. Nog 285 te gaan. De jury heeft hem geplaatst op de longlist, en wel he-le-maal onderaan. Dan doet zijn longlist zijn naam opeens eer aan. Meneer is beland in de welluidende categorie “Alles wat verder nog mogelijk zou zijn als eigen categorie”. U begrijpt dat men bij de Dutch Bloggies nog niet op de hoogte is van het fenomeen Culinair Log. Nu moet meneer de strijd aangaan met medegenomineerden als Ik en mijn Lada en kampeerzaken.nl.

Oh yes, there will be blood.

 1. 1
  Karin

  Bij de bloggies weten ze inderdaad niet wat ze aan moeten met culi/food blogs. Ze staan bij gezondheid, bij sport/entertainment/fun, bij persoonlijk.

  Maarreh, meneer, gefeliciteerd. En dat de beste moge winnen 😉

 2. 4
  Mevrouw Gerritsen

  Beste meneer Wateetons, wat lees ik nu toch! Beter zullen wij ons krachten bundelen dan aan elkaar bloed verspillen. Ben ik nog steeds welkom op uw verjaardag? Graag willen meneer en ik een kopje koffie komen drinken. Misschien kunnen we dan een geschikte strategie uitdokteren.

Geef een reactie