Twitteren met Wateetons


Meneer is, helemaal 2006, begonnen met Twitteren. U weet wel, die continue stroom blog-diarree waarmee u altijd weet of uw vrienden een broodje kaas danwel ham hebben gegeten.

Wat betekent dat voor u? Dat u nu van meneer Wateetons te weten krijgt of hij een broodje kaas danwel ham heeft gegeten! (Kaas, by the way). En dat de hele dag door! Melk op? Twitteren! Geen muntje voor het karretje bij de LIDL? Twitteren! Espresso apparaat aangezet? Twitteren! En weer uit? …. raad eens.. Juist: twitteren! 

Overigens is meneer onvoldoende 2.0 om deze Twitter stroom visueel te kunnen maken op Wateetons. Zijn wordpress template is er niet voor gemaakt en zijn MySQL is te verouderd voor wordpress 2.x. Mocht u onverhoopt de benodigde vaardigheid wel hebben, en bereid zijn deze service voor uzelf en de mensheid op Wateetons in te bouwen dan is meneer u zeer erkentelijk.

UPDATE: meneer is een genie, het is gelukt.

  1. 1
    RozeMarijn: Annemieke

    Oh help. En dan alleen maar eet-gerelateerde twitters zeker? Zou ook wel mijn ding zijn, behalve dat ik het NIET ga doen hihi. Succes.
    hee psst, meneer, ik sta rechts niet bij de ook leuk, maar ik ben wel een beetje leuk hoor. 🙂

Geef een reactie