Van muffinrecepten en Hollandse fuckers

Van muffinrecepten en Hollandse fuckers


Hollandse fuckers

Tijdens een bloggersfeestje werd mij eens gevraagd met welk recept ik in de top 10 van Google stond. Nu is recepten posten niet echt mijn core business, en ik had dan ook geen enkel idee. Ik wist toen ook nog niet van het bestaan van Google analytics. Nu wel, en verdomd geinig, wat ik u brom. Zo stond ik vorige week op de tweede plaats in heeeeel het wereld wijde interweb als u ‘muffin recept’ intypte. Toch niet gek. Churros? Zevende plaats. Beef Jerky? Afhankelijke van hoe je het spelt, elf of zeven. En, oh ironie, u wilt bloemkool pasta maken? Met zijn vierde plaats komt u snel uit bij een van meneers meesterlijke bloemkoolrecepten.

Maar de klapper is toch wel, met stip op vijf: Hollandse Fuckers. Met vette jus.

Geef een reactie