We gaan naar Spanje en nemen mee


Een mailtje vandaag van onze gastvrouw in het Spaanse: of we een pak Senseo Dark Roast willen meenemen.
Tja.

 1. 2
  Harrie

  Als ze daarom vroeg zou ik gelijk een halve pallet ‘Senseo Dark Roast’ meenemen omdat het kennelijk geldt als ruilmiddel bij de inheemsen… en verdomd als het niet waar is, maar diezelfde inheemsen hebbem heel wat te bieden als het gaat om lekker eten & drinken!

  Trouwens meneer, wilt u misschien, als u terugkomt van uw ongetwijfeld welverdiende vankantie, het scriptje dat het selecteren van tekst buiten gebruik probeert te stellen uitschakelen? Het is 1,) omzeilbaar en daarmede bespottelijk, en 2.) LASTIG omzeilbaar en daarmede @#$%!gloeiend irritant.

  Wij (pluralis majestatis) van het Voerlog wensen u, uw aanhang en uw spruit, een heerlijk verblijf in het Spaanse.
  Dat u en de uwen gezond mogen wederkeren.

Geef een reactie