Meneer was op Lowlands

Meneer was op Lowlands


ll1.jpg ll3.jpg ll4.jpg

ll2.jpg

Het zijn de zeven magere weken hier op Wateetons.com. Sorry hoor. Eerst Portugal, waarvan u nauwelijks mee mocht genieten, en dit weekend zat meneer op Lowlands. In een tent, zonder computer.
De Lowlands camping-recepten zal hij maar niet posten, het kwam steeds vooral neer op het openscheuren van zakjes. De twee zuiglammeren die u daar aan het spit ziet zijn dan ook niet van de hand van meneer, maar werden gegrild door de Mobiel Culinair Offensief van Amaro. Hij verzorgt al jaren het eten in de Lowlands pers/VIP/Guest tent. Dit jaar stond er naast zuiglam ook kingcrab op het menu. Hij had zelfs een gigantische rookoven meegenomen. Geweldig. En meneer mag dan wel pers/VIP/Guest zijn, maar zijn onvoordelige financiele situatie en het angstaanjagend aantal in Portugal opgedane extra centimeters rond zijn middel maakte dat hij elke avond toch maar weer een zakje openscheurde.

Enfin, wat hij maar wil zeggen, hij is terug en zal zich weer aan zijn taak zetten.

 1. 3
  mirjam

  Beste Keukenhelden,

  Voor een nieuwe productie is de Telegraaf Media groep op zoek naar bijzondere mensen, met een bijzonder recept; althans, het bijzondere verhaal achter het recept.

  Denk bijvoorbeeld aan:
  “Met deze schotel heb ik mijn liefje veroverd” of “Ik werd 10 meter onder water getrokken, maar toch die meerval van 3 meter gevangen”.
  Daarnaast zoeken we naar mensen die nog typische, oude, bijna uitgestorven streekrecepten kunnen maken.

  Ook gerechten uit het buitenland zijn welkom, waar het exotische element een grotere rol speelt.

  Het verhaal achter het recept mag liefdevol zijn, spannend, ontroerend, onverwacht of buitenaards zijn, als het maar op waarheid berust en bijzonder is.

  Heb jij zo’n verhaal en wil je dat voor de camera vertellen? Ik hoor het graag!

  Bij voorbaat dank

  Mirjam
  mirjam@librium.tv

Geef een reactie