Meneer schrijft een stukje

Meneer schrijft een stukje


Weak from the Taste

Meneer heeft een voorzichtige stap gezet buiten zijn digitale zijn. Letters op papier, gedrukt. Een mooi moment. Meneer Wateetons de stukjesschrijver.

Nu schrijft meneer wel eens vaker stukjes, maar die gaan meestal ongeveer zo: “model 1: CFI=.93, RMSEA=.08, AIC=2.6; model 2: CFI=.94, RMSEA=.07, AIC=-2.6; model 3: CFI=.97, RMSEA=.05, AIC=-11.2.” En dat dan pagina’s lang achter elkaar. En met minder plaatjes. Maar wel met evenveel ‘ah shit’ momenten, helaas.

Maar nu is meneer dus ook culinaire stukjesschrijver. Hij gloeide van trots toen hij het blad ‘Onkruid‘ met daarin de speciale Week van de Smaak bijlage van de mat raapte. Het was wel even speuren tussen de advertenties voor cursussen Reiki, Chakra, reflexologie en edelsteentherapie, maar geflankeerd door bijdragen van oa. Gerrit-Jan Groothedde, Diny Schouten en Edith Dourleijn vond meneer dan toch zijn cryptisch getitelde: “400x puur en 600x smaak.” Extra cryptisch omdat dat helemaal niet de titel was die hij had verzonnen. Eigenwijze eindredacteuren ook altijd.

Enfin, wat ik maar wil zeggen is:
a) de week van de Smaak is cool

b) meneer is nu officieel stukjesschrijver. Ook eens een stukje van meneer op papier? Dat kan!

c) Hoe lang is een Chinees

  1. 3
    Edith

    maar wat verandert Meneer nu precies tussen model 1 en 2 dat het effect van CFI zo volledig omklapt?
    En ik hoorde dat we binnenkort weer samen in een blaadje staan, gezellig! Zie je dus in de snackbar 😉

Geef een reactie