Vergeten groenten


Welke waren dat ook alweer?

 1. 2
  Harrie

  Vergeten groenten bestaan niet; op het moment dat je je ze herinnert zijn ze namelijk direct niet meer de vergeten groenten maar de herinnerde groenten.
  Maar vooruit, koolrabi, postelein, knolraap (gadverdamme!), en schorseneren wellicht?

 2. 6
  Lizet Kruyff

  Vergeten groenten zijn: dat zakje onduidelijk onder in de koelkast; de groenten die wel op je boodschappenlijstje stonden, maar eh….
  En verder: schorseneren, pastinaak, mergkool, melde, haverwortel, topinambour, oude rasjes van nu nog bekende groente: gele bietjes, gele wortel, paarse wortel, rode spruitjes. Voor veel mensen zijn de groenten helemaal niet vergeten, in het moestuin en volkstuincircuit bijvoorbeeld. Leve de snijbiet.

 3. 7
  Harrie

  vergeten groenten zijn kennelijk iets dat op TV is geweest … ineens kom ik de woorden ‘vergeten groenten‘ overal tegen. Als je daar een paar dagen later dan de rest van Nederland achter komt ben je blij geen TV meer te kijken maar alleen internet af te struinen. Je mist op die manier ongeloveloos veel bagger. Want (daar is die snob weer, ja ja) laten we eerlijk zijn; televisie zend voor zo’n 95% rotzooi uit. En dan denk ik dat ik me nog voorzichtig uitdruk.

  Maar on topic, er valt verdomd nogal wat te genieten… heel veel lekkers dat die vervloekte supermarktketen je probeert te onthuden bij gebrek aan voldoende winstmarge!

Geef een reactie