Even geduld


Om onduidelijke redenen zijn er problemen met de weergave van Wateetons in de categorieën ‘Experimenteerdrift’ en ‘Zelf maken’. Die laatste categorie is daarom tijdelijk verwijderd. De meeste zelf-maak verhalen staan ook onder ‘experimenteerdrift’. Achter de schermen wordt door de Wateetons-technical support afdeling hard gewerkt om het allemaal weer frisjes op uw scherm te toveren.

 1. 2
  Meneer Wateetons

  I know, maar mijn provider biedt alleen een oude MySQL aan, waardoor ik de moderne wordpress niet kan draaien. Overigens is het niet een wordpress maar een template en validation probleempje geloof ik.

 2. 3
  Ellen

  Er zijn nog meer categorieën die het niet doen, ook ah shit doet het niet. Tijd om over te stappen naar een andere provider?
  Als je hulp nodig hebt: ik heb een internetbedrijf. Mijn collega is dol op dit soort puzzeltjes, hij vraagt wel een uurtarief…

 3. 4
  Ellen

  Je tijdsinstellingen zijn ook niet goed trouwens, 1.29 pm staat er bij mijn bericht, maar het is nu echt bijna vier uur (4 uur? cup-a-zelfmeegebrachte soep!)

Leave a Reply