De Hema huiswijn is een baas

De Hema huiswijn is een baas


Echt HEMA 

De kunstige kurkknaller van afgelopen week betrof de rode huiswijn van de Hema. Meneer kocht hem zomaar, spontaan. Opwel-dingetje. Wat blijkt: hij is een baas. De lekkerste wijn die meneer in tijden dronk. Nu is meneer geen kenner, tot zijn schande, maar hij drinkt wél veel. Dus misschien weet hij toch wel wat. Hij zal de wijn eens blind aan wat connaisseurderige vriendjes voorzetten. En dan na afloop lekker anti-snobberig mededelen dat het een Hema wijntje was. Of is meneer daarmee juist toch weer gewoon een snob? Lastig.

Nu we het er toch over hebben: aankomende zaterdag is in The Factory in Amsterdam het VINOO Wine Tasting Event. Met onder andere de beste wijn van 2008 volgens VINOO bezoekers. Meneer gaat de komende drie dagen eens even vaak stemmen. En verder: 300 proefwijnen, een wijntrein-arrangement, fingerfoods en een nieuwe VINOO website.

Veel voor wijnig.

 1. 1
  Tanja

  Dat koop ik met enige regelmaat in formaat karton met zo’n leuke uitflapbare tap voor de slobber. Kweet niet of je vriendjes er in trappen, ik denk het niet …

 2. 2
  Robin

  Meeloper als ik ben, meteen gekocht. Maar om nou te zeggen “lekkerste wijn in tijden”, neuh. Gewoon, lekker slobberwijntje, niks mis mee.

 3. 4
  Mark

  Toevallig deze wijn dit weekend ook gekocht. Vind hem prima te pruimen. Geen ultratopper, maar voor 3,- moet ik zeggen dat het me goed smaakte.

Leave a Reply