Nee! Dat zijn (nog altijd) kruidnoten!


Wij hadden het graag anders gezien. Hadden gehoopt dat ons initiatief anno 2008 haar relevantie verloren zou hebben. Dat onze medeburgers, jong en oud, van het onderscheid tussen de kruid- en de pepernoot doordrongen zouden zijn.

Niets is minder waar.

De Grote Pepernoot- Kruidnoot verwarring waart nog altijd door ons land als een briesende leeuw. Overal in de pers duiken weer nieuwe verhalen op. Zo wordt gesuggereerd dat kinderen gestresst raken van het vroege tijdstip waarop pepernoten in de winkel liggen. “Neen! Driewerf Neen!” roepen wij. Het zijn KRUIDNOTEN die al in oktober in de schappen liggen. En niet het vroege moment, maar juist de verkeerde naamgeving lijdt tot stress bij kinderen. Kortom, er is anno 2008 nog veel werk aan de winkel, daarom:

Nee, dat zijn kruidnoten.com 2008.

Nieuw nieuws.
Nieuw schokkend misbruik.
Zelfde missie.

U kunt weer meedoen. Of nee: dat moet. Voor onze kinderen.
Onderteken het pamflet. Bestel een button. Spreek uw medeburger aan. Of plaats een banner op uw site.

Geef een reactie