Digistil


Meneer en mevrouw zitten door een ongelukkige overgang van de ene naar de andere provider (die ons een ADSL abonnement verkocht zonder dat ze dat konden bieden) een tijdje zonder internet. Een bijzondere, maar onprettige, ervaring. Verwacht de komende dagen (weken?) dan ook niet te veel updates.

 1. 1
  catrien

  Toch benieuwd wat deze internethik gaat betekenen voor de camenbert. Moet ik mijn bijna dagelijkse kaassoap nu gaan missen?
  Schiet op monteurtje, er is wat te verliezen! Glad ijs mag geen excuus zijn.

 2. 3
  Braad

  Meneer heeft het ADSL bedrijf toch wel verteld van de camembert? Ik neem aan dat ze alles op alles zullen zetten om dit onrecht zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

 3. 4
  Harrie

  Wateetons.com zonder internet, mangerie.blogspot.com ook al zonder internet …(en hunnie zelfs zonder keuken!) … Wat gaat den culinairen mensch toch onzorgvuldig om met ‘die andere’ primaire levensbehoefte!

Leave a Reply