van alles |

Meneer probeert het weer eens

Hard werken, veel thuiszitten, weinig sporten, veel autorijden en een copieuze kerst hadden bij meneer voor enkele overbodige kilo’s gezorgd (4, om precies te zijn, en evenzoveel centimeters). Zijn contract bij Elite kwam langzamerhand onder druk te staan. De photoshop-uren gingen van zijn gage af. Kortom, werk aan de winkel.

Per 1 december is het dagelijks autorijden voorbij. Hij zit nu dagelijks in de trein. Gelukkig woont hij wel ver van het station. Het weinig sporten, welnu, dat zal nog wel een maandje of wat moeten duren. Hij zal extra intensief zijn eitjes klutsen. En ook copieuze kersten gaat hij voorkomen: hij is weer eens aan het low-carb-en. Nooit een geweldig idee natuurlijk, een dieet. Hij weet het, maar niets menselijks is hem vreemd en de meest effectieve en gezonde “gewoon een beetje op je voedig letten en meer bewegen” is hem te vaag en levert alleen maar veel lastige ruggegraatonvriendelijke keuzemomenten op.

Enfin, wat hij maar wil zeggen: de komende tijd minder macaronischotels op Wateetons. En meer geklaag over saaie ontbijten in de Twitterfeed.


0 reacties op “Meneer probeert het weer eens
  1. low carb ontbijten saai? Maar JUIST Meneer zou toch beter moeten weten… saai low carb ontbijten is nergens voor nodig. Als je de tijd er in steekt om het een en ander voor te bereiden kun je gruwelijk mooi en lekker low carb ontbijten. Dus.

  2. Harrie, je hebt natuurlijk gelijk. Ik moet niet zeuren. Low carb rockt culinair gezien de pan uit. Ook qua ontbijt is het best te doen. Meneer drinkt veel eiwit shakejes, bakt zijn eitjes op allerhande wijze en kwarkt zich suf. Van een ochtendlijke bruine boterham hield hij toch niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
27 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

28 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

20 dec
Live online workshop “mozzarella maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

31 jan
Live online workshop “likeuren maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

05 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

14 feb
Culicollab: Christian Weij & Meneer Wateetons – zuurdesembrood 20:00 tot 22:00 uur

16 mrt
Daglange workshop “Kop tot Staart Varken” – op locatie 12:00 tot 22:00 uur | € 199
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp