Low carb my ass


Niets mis met een recept voor “roergebakken kip met pasta” natuurlijk.

Wellicht afgezien van het feit dat het een nogal hoog Allerhande ’92 gehalte heeft. En dat meneer het vond in ‘het low-carb kookboek’.

 1. 5
  Marnix

  Meneer Wateetons! Belangrijk nieuws voor u met betrekking tot uw (low carb) duivenconsumptie: de minister heeft een nieuwe vangmethode gesanctionneerd: hier het bericht dat AT5 daarover schrijft: Van minister Gerda Verburg van (Natuurbeheer) mogen duiven die overlast veroorzaken worden gedood door de kop af te rukken.
  De minister kwam met dit opmerkelijke antwoord op kamervragen van de Partij voor de Dieren naar aanleiding van een AT5-reportage. Daarin was te zien dat duiven door dierorganisaties werden bevrijd uit een hok op het dak van een flat aan de Johan Huizingalaan in Slotervaart. Bij twee doodgevonden vogels was de kop afgerukt. Door wie was onduidelijk.
  Volgens Verburg is het afrukken van een kop niet verboden. De duiven in Slotervaart worden niet meer gevangen.
  http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=39477

 2. 8
  Sjoerd

  Hohoho. *Officiele* duivenkillers mogen blijkbaar killen door koppen af te rukken. Normale burgers moeten het nog steeds in het geniep doen.

  Maar wat doet die kerstman eigenlijk op het dak?

Geef een reactie