Uw mening telt!


pollcode.com free polls
Als je wat goedkope ‘Danish blue’ door de melk pureert en je maakt daar vervolgens kaas mee, wordt dat dan blauwschimmelkaas?

ja
nee
weet niet
ga eens iets nuttigs doen met uw leven
  
 1. 4
  Fay

  Ik vraag me af of de uitslag van deze pol enige invloed heeft op de waarschijnlijkheid dat meneer de vraag zelf gaat beantwoorden met een experiment… maar ik heb voor de zekerheid toch maar een aanmoedigend ‘ja’ geantwoord.

 2. 5
  Kokend Water

  Na een prettig gesprek afgelopen weekend, met mijn lokale slager, waarin de geneugten van diverse worsten aan bod kwamen, spraken we ook over salami. En dan specifiek over het zelf maken ervan, en de benodigde startercultuur. Die had hij wel voor me. In hoeveelheden voor 50 kilo vlees. Beetje overdone…

  Maar ik kon ook gewoon een stukje kant&klare salami meemalen in de worst. Het gaat immers om de melkzuurbacterien.

  Als dat geldt voor salami, dan geldt dat ook voor blauwschimmel.

  Dus ja.

  Wat dan weer tevens een voorbode van een van mijn eigen blogposts in de toekomst zal worden… 😉

 3. 6
  Ellen

  Meneer, de WP poll is doodeenvoudig. Hij is al geïnstalleerd neem ik aan?

  Vul de tekst voor de poll in bij ‘polls’. Dan naar Design, Elementen. Sleep de poll naar het juiste menu, bijvoorbeeld naar de linker zijkant. Klik op ‘bewerken’ en selecteer de juiste poll. Bevestigen, klaar.

 4. 8
  Moeder Wateetons

  Zoek ik nietsvermoedend op een favoriete site van me naar een italiaans draadjesvleesrecept, kom ik een recept van meneer tegen!
  Tot tranen toe geroerd.
  Maar hebt u nog een suggestie voor een groente erbij?
  Mijn kookfantasie is helaas zeer beperkt, in mijn genen heeft uw interesse niet gezeten.

 5. 10
  karin

  De Danish Blue als starter gebruiken moet wel lukken, alleen niet op deze manier.Je wil blauwe “aders” geen egaal verdeelde schimmelcultuur. Misschien gaten prikken in de kaas en daar wat blauwe schimmel in?

Geef een reactie