Uitsluitend?


uitsluitend bestemd om water van Spa te bevatten?!

Op het etiket:  “Uitsluitend bestemd op water van Spa te bevatten.”

Ik zeg u: subtiele bangmakerij met een commercieel oogmerk. Spa kapitaliseert op de vage, maar vooral ontkrachtte, geruchten over  de kankerverwekkendheid van plastic waterflesjes wanneer deze op een onjuiste manier gebruikt worden, zoals het verwarmen in de magnetron, bevriezen of in de auto laten liggen. Of, heaven forbid, door er goedkoop  en ongezond kraanwater in te doen.

 1. 2
  Remi

  Dus ik ben ten dode opgeschreven, geinfecteerd, krijg kanker na het vullen van honderden zo niet duizenden flesjes.

  Please, mischien een bezoek aan de grotten van Spa, baden in het heilige water uit de bronnen kan nog genezing brengen!

  Kraanwater, wat is dat?

 2. 4
  Calhovin

  Nah staat op alle statiegeld plastic flessen volgens mij. Is veiligheidje inbouwen tegen de productaansprakelijkheidsrechtzaken. Als er bij refill t-1 een dwaas eea chemisch goedje in die fles stopt wat Spa er op t=0 niet helemaal lekker uitgespoeld krijgt, willen ze graag van de verantwoordelijkheid van de gevolgen op t=1 af… Al vraag ik me af of ze dat lukt, maar ze timmeren in ieder geval zo veel mogelijk gaten dicht.

Geef een reactie