#Followersfeestje


Verjaardagfeestje 2.0 in huize Wateetons. Zondagochtend 14 maart tussen 10:00 en 12:30 viert meneer in Amsterdam zijn verjaardag. En hij gaat het eens helemaal anders aanpakken.

Met een ontbijtje. Met u!

U, onbekende lezer, @wateetons follower, vaste reageerder, collega-blogger, mevrouw Wateetons stalker of bloemkool-recept-Googleaar bent van harte welkom om samen met volslagen onbekenden meneer’s nieuwe levensjaar in te luiden. Slechts verbonden door incidentele kruisende bezoekjes, slechts verbonden door gegniffel over mislukkingen, slechts verbonden door een interesse in een vleesvolle berging.

Kortom, gegarandeerde gezelligheid. Mocht u overigens meneer en/of mevrouw al een beetje kennen in het niet-digitale leven dan bent u ook van harte welkom. U leest dit, dus u bent uitgenodigd.

Maar wacht, er is meer. Een 2.0 feestje zou zonder publieksparticipatie niet boven de lullige 1.0 komen. En die publieksparticipatie bestaat uit: koken, uiteraard. Neem in plaats van een cadeau wat te eten mee. Voor meneer, voor uzelf en voor de andere gasten. Ga lekker los. Alles is welkom. We maken er een gezellig gezamelijk ontbijt van. Meneer zorgt voor de koffie en thee, borden en bestek.

Cadeaus hoeft hij niet. Hij heeft alles al.

Dus:

 • zondag 14 maart
 • 10:00-12:30
 • Een centrale locatie te Amsterdam, goed te bereiken met OV (ook van buiten de stad) en met gratis parkeergelegenheid.
 • Laat even weten via de mail, reactie hieronder of @wateetons of d wateetons dat u komt en meneer geeft u de precieze locatie
 1. 1
  Odette

  Ik ga het doen, meneer wateetons! Ik volg je al drie jaar lang, het word tijd, mij bekend te maken =) Ik ben dus van de partij! Nog verzoeken voor het soort eten?

 2. 3
  yan

  Ook ik ben van de partij. Ik volg meneer zelfs al meer dan 3 jaar. Ik neem mee: een of meer …. NESCAFÉ Cappuccino in een voordelige volumeverpakking van 250 gram. Heerlijk voor na het ontbijt en ik denk dat meneer daar ook wel van houdt.

 3. 6
  Marloes

  Wat leuk! Een uitnodiging van meneer zelf.
  En toch moet ik hem afslaan. De uitnodiging dan, niet meneer natuurlijk.
  Ook ik blijf namelijk in Eindhoven, weliswaar niet bij Frank, maar misschien wel met afbakbroodjes. 😉
  Een fijne dag!

 4. 13
  Anne

  Mag ik ook komen, met kinderen (3.5 en 5)? Afhankelijk van het weer kom ik per fiets danwel auto (vanuit de Pijp). Blini’s een goed idee?

 5. 17
  Sjoerd

  Ik kom. Met kruidnagelworst. Misschien niet helemaal treffend voor een ontbijtje, maar het is per slot van rekening dan al weer 10 uur en ik had toch niets anders in huis.

 6. 18
  Machiel

  Geachte meneer Wateetons,

  Een fijn feest toegewenst en nog vele jaren!

  Machiel

  P.S. Hier een quiche lorraine geprobeerd die volgens mijn espousa misselijk-makend smaakt…. Dus een Ah shit! resultaat om jouw classificatie te gebruiken.

Geef een reactie