Wie leest er Japans?


via sjoerdmulder.nl:

http://www.amazon.co.jp/vinex/s?ie=UTF8&keywords=VINEX&rh=i:aps,k:VINEX&page=1

Hier nog niet te koop, aan de andere kant van de wereld al wel: het Handboek voor de Vinexjager, door Mijnheer Wateetons en Sjoerd Mulder! Voor slechts 2,497 Yen! (ruim €20)

Update:
Verdraaid, hij ligt ook al bij de Bruna, Nrclux en Libris! Goedkoper dan in Japan. Sla uw slag!

Nog updater: en hier is hij in al zijn glorie te zien. Pagina 32.

 1. 4
  Yvonne

  Kan ik (als vaste lezer van wateetons.com) het boek 2 dagen voor vaderdag kopen en gelijk doorgeven of kan ik het beter 2 weken eerder kopen, zodat ik em (heeeeeel voorzichtig) eerst zelf kan bestuderen?

 2. 5
  meneer Wateetons

  @yvonne het boek is gericht op mannen, maar de gemiddelde Wateetons lezer en lezeres zal het zeker waarderen. Koop er dus maar twee.

 3. 9
  Yvonne

  @ meneer wateetons. Bedankt voor deze tip, maar het geld groeit deze promovendus helaas niet op haar rug. Ik vrees dat het vechten wordt om één boek.

 4. 12
  ellen

  @ Wouww, Gefeliciteerd Meneer, en Sjoerd. Wij wachten met spanning af. En signeren Meneer en Sjoerd ook? Is er een knallende boekpresentatie? Wanneer kunnen wij naar de winkel hollen?

 5. 13
  Neefje

  Gefeliciteerd met het boek! Een tikje jaloers, maar ook trots op mijn grote neef. Dan moet ik het boek maar gaan verkopen… Vanaf 31 mei, als ik mijn bestelsysteem goed begrijp. Heb je je Wateenons-handtekening al paraat?

Geef een reactie