Verontrustend


De afwezigheid van meneer en mevrouw’s favoriete slaafrijke chocolade begint nu toch wel nijpende te worden. Eerst verdween hij bij de c1000 uit de schappen en zaterdag deed bovenstaand kaartje in de Plusmarkt meneer’s chocohart een slag overslaan. Meneer en mevrouw hebben alle overige  supermarkt >72% chocoladevarianten geprobeerd en niet één is er zo lekker als Swiss Noir. Albert Heijn heeft ze nog, maar voor hoe lang?

 1. 1
  Norbert

  Kom op zeg?! Ik dacht dat Meneer smaak had! Zie ik daar iets van 0,9x staan? Meneer blijkt gewoon een prijskoper. Als hij is wat hij wil zijn, probeert ie kwaliteit chocolade. Probeer eens de 71% van de Grenada Chocolate Company of de 85% extra fondente van l’Artigniano. Dan is Swiss Noir niets meer. Alleen, je moet chocolade niet eten (hap slik weg), maar in stukjes langzaam in je mond laten smelten. Dan geniet Meneer meer en bovendien gaat een wat duurdere reep veel langer mee, zodat deze per saldo misschien net zo veel kost als Swiss Noir. (Klik op de link bij mijn naam, want meer reclame wil ik niet maken.)

 2. 2
  Mevrouw Wateetons

  We staan altijd open voor nieuwe merken. AH heeft trouwens Swiss Noir ook al tijdje niet meer, staan nu Ah-tabletten in met een zwisters vlaggetje erop, maar daar waag ik me niet aan. Dat hij bij C1000 uit de schappen verdween was denk ik meer keus van C1000, want dat is al een jaar zo, zie ook de datum van je post.

 3. 3
  Elly

  Mijn Hoogvliet heeft ze nog steeds, ook in een koffievariant. Het verschil proef ik niet. De enige chocolade die langdurig in mijn koelkast blijft liggen, met af en toe een genietblokje bij de koffie.
  Chocolade onder dit percentage aan cacao vreet ik meteen op, dus leve de 82%, wel chocolade, geen verslaving.:razz:

 4. 4
  Harrie

  Maar … heeft Meneer soms sjokelade in zijn oren?
  Ik had toch al gezegd dat de 75% chocolade van Tobago veel lekkerderder is.
  https://www.wateetons.com/2009/05/11/genoeg-chocolade-in-huis-denkt-u/#comments

  Als Meneer (weer) eens een culinair schnitzeltripje naar onze zeer gewaardeerde Oosterburen maakt zou hij dit écht eens moeten proberen. (Zie adres aan onderzijde bovengenoemde post)
  En het is ook nog een keer slaafarme choco.
  http://www.rausch-schokolade.com/home/philosophie.html

  Als Meneer het echt niet meer redt tot Kleve wil ik hem best een reepje sturen hoor …

 5. 6
  Carien

  Bij de Aldi hebben ze ook heerlijke chocola van 85% Moser Roth. Kwam als beste uit de bus bij de consumentenbond. En ze hebben nog gelijk ook!!

 6. 11
  dirk

  En de tabletten van Jamin? vind ze best goed en hoorde dat ze in Engeland bij de Cadbury fabriek worden gemaakt of van lindt vind je veel bij de bijenkorf

 7. 13
  Elly

  Gisteren bij mijn Hoogvliet op weg naar de Swiss Noir…..weg! Lege vakken! Zelfs geen koffievariant! Ik vermoed dat er kwade krachten in het spel zijn. En geen Aldi in de buurt. Eigenlijk heeft dat Zwitserland nooit gedeugd.

 8. 14
  pieter

  de swiss noir is uit de schappen bij de albert heijn, aldi, deen,dekamarkt, vomar en blijkbaar ook plus , hoogvliet en c1000. een mailtje naar koetsier laat ons weten dat de zwisterse fabrikant de productie heeft gestaakt ivm de hoge cacao prijzen en de onmogelijkheid om deze prijsverhoging door te berekenen aan de supermarkten, helaaas helaaas… ik heb nou ricar dark van 74% gekocht… tis niet anderss 🙁

 9. 15
  Van Katerschoten

  Rose Gray en Ruth Rogers bevelen Green and Black’s Organic aan. In ieder geval te koop bij de ekowinkel aan/bij de Olympiaweg.

 10. 16
  E.J. Holleman

  😥 Geachte C1000 beambte,

  Tot mijn spijt en schade voel ik mij ook in uw belang verplicht te melden dat uw huidige rode plastic C1000 boodschappentas van ondeugdelijke makelij is. Van de afgelopen week was het vandaag voor de 2e keer dat de bovenrand met de draaglussen spontaan losliet en mijn boodschappen op straat vielen. Daarom verzoek ik u beleefd er voor te zorgen dat ik weer een betrouwbare boodschappentas bij uw filialen kan verkrijgen.

  U alvast dankend voor uw moeite, Met vriendelijke groet E.J. Holleman. Klant C1000 Meeuwenveld Zoetermeer

Geef een reactie