National Geographic, eat your heart out


@develuwe #zaterdag #21:00 #maarwatishet #Meneerheefteenbeterecameranodig.

 

 1. 5
  Thea

  Op de eerste foto zie ik een struisvogel, dat zal wel niet kloppen. 😉 Op de tweede een vreemd zwart monster, meer iets van een buffel. Dat is net iets waarschijnlijker. Maar misschien bedoelde meneer wel die gifgroene slang die in die boom hangt die je dus niet kunt zien…

 2. 10
  Meneer Wateetons

  En meneer was niet eens van plan er een maarwatishetje van te maken. Onterecht dus. Het zijn wilde zwijnen. Meneer zag er, op zaterdagavond, 10 minuten van zijn buitenhuisje een stuk of 20. Geweldig.

 3. 11
  pieternel

  dit was niet bedoeld als een maarwatishetje….maar die vorige wel en elke dag kijk ik vol smart op het blog of U al uitsluitsel hebt gegeven – kan er niet van slapen – maar tot op heden weten wij niet WAT HET IS!!!

Geef een reactie