Cappuccino op de wildplukwijzer


100717_092359100717_092602100717_094248

…of andersom. Hoe dan ook. Zaterdag 17-07 was Wildplukwijzer‘s meneer Wateetons bij NCRV Cappuccino om te vertellen over het jagen op wild fruit, het vangen van eendjes en de relatie met zijn schoonmoeder.

Beluister hier het interview (start na ca 2 minuten). wildplukwijzer cappuccino 27-07-2010

(Aardig detail: een half uur later belde een mevrouw op in de uitzending die meneer geen echte vent vond. Hij was een verzamelaar, geen jager. En verzamelen, dat doen vrouwen.)

 1. 3
  Didi

  leuk en heel vermakelijk interview! fijn dat ik het toch via de aangegeven link kon beluisteren, dank ervoor! Enige wat ik jammer vond dat er te weinig promotie (naar mijn mening) gemaakt is voor het Vinex-jager boek, was mooie kans geweest giga veel gesigneerde exemplaren te verkopen… #tecommercieelingesteld?

 2. 6
  Meneer Wateetons

  @ didi Het was van te voren afgesproken dat het interview over de Wildplukwijzer zou gaan. Achteraf gezien had ik nog wel een paar keer het boek kunnen droppen.
  oh well.

 3. 8
  Yvonne

  Na alle stoere verhalen hier op de website en in het handboek had ik bij Meneer toch een stoere, diepe (doorrookte) stem bedacht. Verrassend dat Meneer dan toch gewoon klinkt als een fietsende kantoorpik.:grin:

 4. 10
  Yvonne

  Overigens hoop ik voor Meneer dat hij nooit gesnapt wordt tijdens het plukken van een eend uit een stadswater, of dat de boetes in Nederland lager liggen dan in het verenigd Koninkrijk. Ik las zojuist het volgende op nu.nl: De Brit Raymond Elliot heeft een boete van 1500 pond (ongeveer 1800 euro) gekregen omdat hij een eekhoorn heeft verdronken.
  Dat is toch wel een dure grap.

Geef een reactie