Margriet en Libelle in Amsterdam-Noord
Leuk. Een nieuw parkje in Amsterdam-Noord. Nieuw als in nieuw voor meneer. Feitelijk nieuw als in zes maanden geleden geopend. Meneer leerde erover van Ilovenoord. Hij wordt altijd blij van fijne nieuwe plekjes in het Wateetonsstadsdeel. Kan hij dan over opscheppen tegen zijn vrienden die het moeten doen met een appartement aan de Prinsengracht. En hij wordt al helemaal blij van dit Schellingwouderpark (goed verborgen ingang hiero). Een stukje halfwilde oever van het Ij. Met schaapjes, uitzicht, onvindbare ringslangen, bergen oude potscherven uit de grachten van Amsterdam (?), heel veel fijne bloempjes en gelukkig ook nog wat bramen en vlier, zodat meneer een excuus heeft om zijn plotseling de kop opstekend Marjolein Bastin Behoefte op wateetons.com te ventileren.

(en een worst voor degene die alle plantjes bij name kan noemen)

Geef een reactie