Nou dit dus: koningsoesterzwammen


‘t Is zijn bijzondere jongens, die paddenstoelen, en dat zijn ze. Meneer kreeg een zelfkweekbaaltje van Edwin Flores van Casa Foresta. Een onooglijke zak witdoorschimmeld zaagsel. Gaatje in knippen en wachten maar, luidde ongeveer de instructie. Dat moest meneer wel lukken. En dat deed het hem. Een week of vier later trof hij een sprookjesbos aan in zijn plastic zak. Een World of Warcraft scene, een compleet Enesco World Heritage dorp en één witte natte half erecte mycologische penis in zijn berging. Goed voor minstens twee weken maarwatishets. Prachtig. En je kunt ze nog eten ook.

  1. 4
    Yvonne

    Off-topic: afgelopen vrijdag in het NRC handelsblad, in de bijlage Boeken in de bespreking van het boek The Omnivore’s Dilemma een zeer korte verwijzing naar meneer’s boek. (pagina 6) Wellicht heeft het artikel ook in NRC-next gestaan? Of zal ik e.e.a. weer doormailen, meneer?

Geef een reactie