Meneer in de Metro


(klik voor de pdf)

 1. 6
  yan

  Hilarische toestanden weereetons. Echt genotterd hiervan.
  Leuk ook!
  Niks mis mee.
  Maar ….
  Beste meneer, kunt u zo iets niet aankondigen? hoe kom ik een dag later aan een èchte Metro, want die wil ik wel eigenlijk dus (reeds).
  Graag tips in welke vuilnisbakken ik de meeste kans maak.

 2. 10
  Yvonne

  Het stuk is goed, maar de reacties erop (vooral de woedende mbv capslock) zijn nog veel leuker. Ik zie ineens allerlei schuimbekkende mensen voor mij – die vervolgens bij de supermarkt een kiloknaller in hun mandje leggen.

 3. 12
  Yvonne

  Als meneer nog een onderduikadres zoekt, is hij hier welkom. Graag wel alle attributen voor de worst-makerij meenemen. 😀 En meneer moet er niet van opkijken elke nacht tweemaal wakker gehuild te worden door een pasgeboren baby.

 4. 16
  Veelkantie

  Zag dat je op Foodlog je plaatst ‘in de traditie van Andy Warhol’, en dan ook nog gelinkt aan Lady Bah Bah. Jazeker, dat had je er vast zelf niet eens achter gezocht. Ben je een beetje aan het stropen en misschien wel provoceren en dan verdenken mensen je opeens van een ‘diepere boodschap’ met zelfs een heuse ‘kunstzinnige’ bedoeling. Ik blijf werkelijk over de grond rollen van plezier! Het moet niet gekker worden.

 5. 22
  Maan

  Jeetje, Meneer……….. opgejaagd in een vinexwijk. En waar u dan te verstoppen?
  En op de fiets helemaal naar vlieland en ook daar herkend!

  Wees welkom om onder te duiken hier, worst machine is aanwezig en ook heel veel ganzen.

Geef een reactie