Hopscheuten halen


Okke, de man achter monomane culisites als kweepeer.nl, snijbiet.nl en kruisbes.nl (denk worstlog, maar dan voor groente en fruit) heeft een nieuwe favoriete groente ontdekt: de hopscheut. Dat is een soort onbetaalbare biertaugé. Hij wil er daar natuurlijk graag een site aan wijden, maar heeft nog onvoldoende recepten. Als hij u nou wat gratis hopscheuten geeft, met paard en wagen tijdens een sneeuwstorm gehaald uit West Vlaanderen, wilt u er dan mee gaan koken en aan hem terugrapporteren?

De beste site over hopscheuten is er bijna. Er missen alleen nog foto’s en recepten. Jij kunt hieraan bijdragen!  Hoe werkt het? In ruil voor een recept mét foto krijg jij een zakje met 250 gram hopscheuten. Ik haal ze voor jou uit West Vlaanderen in België. De hopscheuten zijn alleen af te halen op Utrecht CS op vrijdag 18 maart om 20:00 onder het blauwe bord.

Wil je meedoen? Mail okke@hopscheuten.nl dat je mee wil doen. Je krijgt van mij een bevestiging dat ik de hopscheuten voor jou ga halen in West Vlaanderen, België. Inderdaad, een barre tocht van 4 uur rijden! Ik publiceer jouw recept met een duidelijke vermelding dat jij de inzender bent én als je dat wilt, een link naar jouw website of naar je Twitter- of Facebook account.

De regels:
Je komt ze vrijdagavond echt ophalen. Hopscheuten zijn de duurste groente ter wereld én ook nog eens slecht houdbaar. Door mee te doen, geef je mij toestemming om het recept met foto op hopscheuten.nl te publiceren.

Geef een reactie