van alles |

Hopscheuten halen

Okke, de man achter monomane culisites als kweepeer.nl, snijbiet.nl en kruisbes.nl (denk worstlog, maar dan voor groente en fruit) heeft een nieuwe favoriete groente ontdekt: de hopscheut. Dat is een soort onbetaalbare biertaugé. Hij wil er daar natuurlijk graag een site aan wijden, maar heeft nog onvoldoende recepten. Als hij u nou wat gratis hopscheuten geeft, met paard en wagen tijdens een sneeuwstorm gehaald uit West Vlaanderen, wilt u er dan mee gaan koken en aan hem terugrapporteren?

De beste site over hopscheuten is er bijna. Er missen alleen nog foto’s en recepten. Jij kunt hieraan bijdragen!  Hoe werkt het? In ruil voor een recept mét foto krijg jij een zakje met 250 gram hopscheuten. Ik haal ze voor jou uit West Vlaanderen in België. De hopscheuten zijn alleen af te halen op Utrecht CS op vrijdag 18 maart om 20:00 onder het blauwe bord.

Wil je meedoen? Mail okke@hopscheuten.nl dat je mee wil doen. Je krijgt van mij een bevestiging dat ik de hopscheuten voor jou ga halen in West Vlaanderen, België. Inderdaad, een barre tocht van 4 uur rijden! Ik publiceer jouw recept met een duidelijke vermelding dat jij de inzender bent én als je dat wilt, een link naar jouw website of naar je Twitter- of Facebook account.

De regels:
Je komt ze vrijdagavond echt ophalen. Hopscheuten zijn de duurste groente ter wereld én ook nog eens slecht houdbaar. Door mee te doen, geef je mij toestemming om het recept met foto op hopscheuten.nl te publiceren.


0 reacties op “Hopscheuten halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
29 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

30 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

15 apr
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

16 apr
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

18 apr
Workshop Fermenteren – op locatie 18:30 tot 23:00 uur | € 119

24 apr
Live online workshop “balkenbrij, zure zult en hoofdkaas maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

15 mei
Live online workshop “groente charcuterie maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp