Am I the only one who does this with their eggs?

Am I the only one who does this with their eggs?


Uit de serie Levensvragen: wat te doen bij een ‘uneven distribution of eggs in the carton’. En het was nog lang onrustig op de interwebs.

via @farquaad

 1. 1
  Karin

  Oneven verdeling, dat kan absoluut niet! En gelukkig is er een praktische reden zodat de familie je niet meteen voor gek hoeft te verklaren; Als je een doos oppakt met een oneven ei-verdeling kan hij kiepen. Gevolg gebroken eieren en een hoop troep. Nee, het is van absoluut belan dat de verdeling goed is. Maar nu een echte levensvraag: wat is de juiste verdeling?

 2. 2
  yvonne

  De laatste keer dat ik een ei liet vallen was het ook de eerste keer dat het mij overkwam. Een zooi, dat wel.
  Maar eens in de 28, herstel, 18 jaar een ei laten allen valt nogal mee, toch?

 3. 5
  plop!

  Kut, dat eierswitchen voor balans doe ik dus ook altijd in mijn eierdoos. Syndroom van Asperger? met ham en… eieren? Het is dan tenminste wel de juiste tijd van het jaar.

 4. 6
  Ellen

  Ook ik verdeel de eieren over de doos. En ik ben pas ook begonnen met het keren der eieren om te proberen de dooier mooi in het midden te krijgen. Ik weet nog niet wat het resultaat is, het lijkt tot nu toe geen effect te hebben. Zou wel mooi zijn als het lukt als ik gevulde eieren ga maken (maar laat dat nou net vorige week zijn geweest 😉 )

Geef een reactie