Cereal lover, boontjesdopper

Cereal lover, boontjesdopper


Ja hoor. Een nieuw poppetje in meneers keuken, hart en bed. Hij is een culislet. Een rondkoker, een cereal lover. Van zijn oude liefjes wil hij niks meer weten. Lidl erwtensoep?  Straatverbod. Charlotte? Zes maanden zwanger, leeft op straat. Citroenijsje met een stokje van drop? Blijfvanmijnlijfhuis. Worst? Nou vooruit, in de kelder is nog wel een plekje, als het huis aan kant is. Bitch.

Nee, meneer heeft nieuwe schatje. Hij kende haar al jaren. Van achter ramen. Kleurrijk, maar goedkoop, niet zijn stijl. Dacht hij. Tot mevrouw Wateetons haar mee naar huis nam. En haar zusjes. Spannend. En nu is hij verliefd. Want daaaaamn, wat is ze lekker. Hard van buiten, zacht van binnen. Een explosie van smaak op zijn tong. Elke keer spannend, elke keer intens, elke keer extase. Ze verveelt nooit, zijn lekkertje.

12 Comments

Add yours
 1. 1
  Harrie

  Een cereal lover? Ze houdt van granen? Apart …
  Meneers uithoudingsvermogen inschattende zou ik eerder verwachten dat hij een serial lover aan de haak had geslagen.

  Hoe heet ze trouwens?

 2. 4
  Iris

  Ah….maar zijn dit die goedkope nep dingen, of zijn dit de enige echte Jelly Belly’s? Want alleen die kunnen mij jelly bean wens doen vervullen.

 3. 11
  Elly

  Ik wil het niet weten, ik wil het niet weten hoe lekker ze zijn. Ik moet eerst van die griottenverslaving af.

 4. 12
  sendepause

  Heb je ook de kaart waarop staat welke combi’s je kunt maken?
  2x appel + 1x kaneel voor appeltaart etc….

Leave a Reply