Pluggen plokken

Pluggen plokken


Meneer’s boor was geslepen, de stammetjes  gestorven, maar nog voldoende sappig.  En het is nog steeds lente. Formeel. Gaten boren, pluggen plokken! Mooi werk. Wel verdomd hard, dat eiken. Eén boormachine bleek niet eikvast te zijn. Veertig jaar oud en van de V&D, maar toch. Zo bleek ook het aantal pluggen trouwens  niet helemaal bestand tegen meneer’s boorwoede. Na vijf stammetjes was hij al door zijn pluggebroed heen. Vooruit, hij had eerder een handjevol vergooid aan Hannah, maar zelfs dan kwam het miezerige stapeltje plus één boek niet in de buurt van de acht tot veertien stammen die hem in het vooruitzicht waren gesteld. Maar het zij zo. Wat moet hij in 2013 ook met veertien stammen oesterzwammen. Tegen die tijd zal mevrouw hem toch vast al verlaten hebben.

 

Geef een reactie