Schraapshake

Schraapshake


Zondagavond, samen een spelletje op de xbox. “Is er wat te drinken in huis?” Kastjes open, koelkast, niks. Nou vooruit, een restje limoncello in de vriezer, maar daar houdt mevrouw niet van. Want die heeft meneer zelf gemaakt. Zelfs de restjes uit de glasbak leverden tezamen niet meer dan een half glas troebelbruin op. Mwoah. Maar meneer is niet voor een voorraadgat te vangen.

 • één pakje goedkope nep yoki van dochter Wateetons
 • een scheutje slagroom
 • een scheutje kokosmelk
 • een halve avocado
 • een flinke scheut limoncello (ha!)
 • een drupje citroensap
 • een glas melk
 • twee eetlepels magere kwark
 • een raket-ijsje (zonder stokje)

Staafmixer erop: geweldig. Met een mooie naam en een parapluutje gaat hij het helemaal maken op Ibiza deze zomer.

En ja hoor, gelijk het spel uitgespeeld. Zie je wel.

 

 1. 1
  Gijsbert

  ow meneer, wat wanhopig… uit de grote stad naar casa wateetons is elke keer weer een grote stap. Meneer is er aan gewend geraakt in zijn vinex wijk, maar nu even geen zondagswinkels in de buurt. Dat is het echte overleven. Gelukkig is meneer niet voor 1 gat te vangen.

Geef een reactie