Gefeliciworst

Gefeliciworst


Zaterdag deed meneer weer een dappere stap richting de jaren des onderscheids. Met de juiste belichting kan hij er nog best mee door, denkt hij dan maar. En met de juiste hoeveelheid liefde. Van u bovenal, maar ook best wel een beetje mevrouw en dochter Wateetons. En liefde is wat meneer kreeg. Van u, natuurlijk, in de vorm van tweets, likes en wat dies meer zij, maar vooral van die andere twee. Of drie, meneer denkt graag breed. Worstelijke liefde, hoe kan het ook anders. Telt u mee? Twee bevallige in worstoutfit gehezen deernes, inclusief zelfgedraaid worsttouw om het ranke middel, een worsthoedje en zelfgemaakte worstoorbellen. Een varkensdochter, met van haar hand een worsttekening en een worstdinges-die-ook-goed-zou-kunnen-secunderen-als-chilipeper. Verder een landalwoonkamer vol kunstig geknoopte worstvormige ballonnen en tenslotte een heuse worsttaart, een beetje van de Hema (de bakkerijmevrouwen hadden zich de hele dag afgevraagd wat deze print toch moest voorstellen) en een beetje van mevrouw Wateetons, die een marsepeinen worstje had gekneed. En dan zegt ze dat ze niet kan koken (wat verder klopt overigens). Meneer voelde zich de worstkoning te rijk.

En wat kreeg hij als cadeau: een duikcomputer.

 1. 2
  Job

  Wel, het mag helder zijn: Meneer is worstelijk gefêteerd.
  Een bijzonder fraai exemplaar van Capsicum salsicius overigens – hulde aan dochter Wateetons daarvoor.

  Mijn felicitatie komt jammerlijk laat, maar is daarom niet minder gemeend – van harte dus. Dat de aan worst ontleende extra levensvreugde in combinatie met Meneer’s strakke trainingsregime de verzadigde vetten maar mogen compenseren, en er aldus nog vele jaren mogen volgen.

  Landal mag zich overigens in de handjes knijpen dat ze de locatie mochten leveren voor dit feestelijk worstfestijn.
  En daarbij soepeltjes geplugd werden in tweets en blogposts.
  Meeliftend op deze enorme golf “free publicity” wordt het misschien tijd voor een bescheiden re-branding ?
  Hoewel: zover als “Landal worst parks” zou ik dan weer niet gaan…

 2. 3
  Karin

  Aan de (erg) late kant maar daarom niet minder gemeend; gefeliciteerd! En heel veel duikplezier met de nieuwe computer. Als meneer iets voelt voor een duikje in het Zeeuwse hoor ik het graag!

Geef een reactie