1000 likes = 1 senseo koffieapparaat

1000 likes = 1 senseo koffieapparaat


koffiemomentje Koffiemomentje

Cadeautje! Een Senseoapparaat met een handgeschreven boodschap. Van DE en Philips, voor die lieve meneer. Hashtag koffiemomentje. Maar meneer heeft al twee espressomachines, twee mokapotjes en een nespresso-apparaat. Hij vindt het wel mooi zo, koffie- en aanrechttechnisch. Om van pupillen als schoteltjes en knarsende kaken maar niet te spreken. Dus het apparaat is van u. Nieuw in doos, twee zakken koffie erbij en de verzendkosten are ook nog eens on me. Maar, voor niets gaat de zon op in Amsterdam-Noord. Meneer wil likes op zijn facebookpagina. Geen idee wat hij er mee moet, maar hij wil ze. Duizend stuks om precies te zijn. Dat vindt hij wel een mooi getal. De stand staat nu op 846. Er moeten er dus nog 154 bij. Zodra hij de duizend bereikt heeft verloot hij dit apparaat onder alle facebookvolgers. Zo is hij. Die handgeschreven boodschap aan meneer staat er trouwens met whiteboardmarker op geschreven, dus die poets je er zo vanaf. Worry not.

En nee, je kunt niet kiezen voor één van zijn espressoapparaten.

  1. 1
    GoodFoodFox

    Ik zou die boodschap mooi laten staan. Wordt goud waard over
    een paar jaar. ‘Ja, die heb ik gekregen van Meneer Wateetons nog voordat hij de beroemde, Koninklijk Onderscheiden, Professor Wateetons was.’

Geef een reactie