Nieuwe verpakking

Nieuwe verpakking


Naamloos-5

Kijk ‘m shinen, de nieuwe website van meneer! Ontworpen door Tijs Koelemeijer natuurlijk, die u kent van de fijne icoontjes in ál meneers boeken. De laatste puntjes (dat Engels moet natuurlijk gewoon Nederlandsch worden, en de link naar de t-shirtshop is verdwenen) zetten we in de komende dagen wel op de iehhh. We hebben zo al genoeg huilende mensen aan de lijn omdat hun leven al twee dagen lang geen zin meer heeft.

  1. 2
    Bram

    Mooi! Strak! Eén ding: wat ik niet zo’n succes vind is dat effect tijdens het scrollen; dat de tekst nog een stukje doorloopt zodra je precies gescrollt hebt waar je had willen zijn. Dat de diagonale streepjes links en rechts – zichtbaar op een desktopscherm – ook nog meescrollen (waarom geen ‘fixed’ background) maakt het al helemaal lastig om zonder afleiding een wat langere tekst te blijven lezen.
    Tel daarbij op dat zo’n scrollscriptje lang niet altijd even vloeiend werkt op ieders machine van keuze, en als het hakkelt is het alleen maar nóg irritanter, en dan denk ik: dit is nou typisch zo’n gimmick die niks toevoegt, maar het wel lastiger maakt om de content te lezen.
    *iets wat Ludwig Mies van der Rohe zei*

Geef een reactie