Meneers nieuwe boek: Over Drank

Meneers nieuwe boek: Over Drank


Over Drank

“In november verschijnt bij Carrera Culinair Over Drank – hét handboek bier, wijn en gedestilleerd. Na Over Worst, Over Rook en Over Rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen speciaalbier, cider, wijn, sake of colaprosecco. Natuurlijk is er ook ruime aandacht voor het zelf stoken van sterke drank als whisky, jenever, gin en beerenburg. Over Drank is diepgravend en compleet, maar ook luchtig en glashelder geschreven, zoals alleen meneer dat kan. Uiteraard leert Meneer  je ook hoe je met eenvoudige middelen uit de bouwmarkt of huishoudwinkel je eigen brouw- en stookbenodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken de foutanalyses niet. De stoere en moderne vormgeving is van de hand van Tijs Koelemeijer.”

Eind november in de winkel.

  1. 4
    reactie via Facebook

    Ja, dat hadden we kunnen zien aankomen. En ondanks dat ik geen druppel drink, ga ik hem toch aanschaffen, omdat er vast weer idee:en in staan die ik ergens anders kan gebruiken.

  2. 14
    Meneer Wateetons

    Alleen de telling of ook de daadwerkelijke bladzijden? Vrees dat je met een misdruk te maken hebt! Heel vervelend, ik zou hem ruilen in de winkel

Geef een reactie