Boer zoekt vrouw gezien? Ook leren worst maken?

Boer zoekt vrouw gezien? Ook leren worst maken?


Boer zoekt vrouw gezien? Ook leren worst maken op de boerderij?

Dat kan!

Volg een workshop

Tijdens de workshop leer je, uiteraard onder het genot van de hapjes en drankjes van Boergondineren in Ransdorp (waar ook de dagdate werd opgenomen) allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en heb je dezelfde professionele onderhandse methode als Riks? Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk met het bereiden van een aantal verse worstvarianten die we uiteraard vervolgens ook opeten met de heerlijke bijgerechten en wijnen van Boergondineren.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en auteur van het Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) én natuurlijk het handboek voor de amateurworstmaker Over Worst (2011).

Je kunt je hier direct inschrijven, of lees meer over de workshops van Meneer Wateetons.

Koop het boek

Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.

Over Worst is te koop bij Bol.com of direct bij de auteurs.

Geef een reactie