Nieuw speelgoed

Nieuw speelgoed


Dag xenosdingzonderhandvatwaarikaltijdmijnhandenaanbrandenwaarmeehetaanrechtaltijdeenknoeiboelwordt. Hallo Bialetti.

 1. 1
  reactie via Facebook

  Het nadeel van deze Bialetti vind ik dat die van aluminium is gemaakt. Lijkt me niet zo gezond i.v.m. de zuren in de koffie (hoe wel de Italianen nog steeds niet uitgestorven zijn). En hij kan niet in de vaatwasser.
  Daarom heb ik gekozen voor een rvs versie van IKEA. Die heeft een handvat die wat uitstaat, zodat het niet smelt als je koffie op een kampeerbrandertje maakt. Dat is me twee keer overkomen bij een Bialetti.

 2. 5
  Sandra Zuidema

  Het nadeel van deze Bialetti vind ik dat die van aluminium is gemaakt. Lijkt me niet zo gezond i.v.m. de zuren in de koffie (hoe wel de Italianen nog steeds niet uitgestorven zijn). En hij kan niet in de vaatwasser.
  Daarom heb ik gekozen voor een rvs versie van IKEA. Die heeft een handvat die wat uitstaat, zodat het niet smelt als je koffie op een kampeerbrandertje maakt. Dat is me twee keer overkomen bij een Bialetti.

Geef een reactie