Chips van de week: Teppanyaki BBQ flavour

Chips van de week: Teppanyaki BBQ flavour


Per vandaag, een nieuwe rubriek op wateetons.com: chips van de week. Omdat daarom en waarom niet. Alsook: chips eten voor werk.

De opzet is simpel. Meneer eet elke week een zak chips -of úit een zak chips liever, hij is nog altijd onderweg naar 10% lichaamsvet- en rapporteert hier ter plaatse zijn bevindingen. Geen paprika of bolognese natuurlijk, maar de rafelrandjes van de frituur: Oezbekistaanse import en Koreaanse krokantjes. We starten met Teppanyaki BBQ flavour. Niet de gewone, die kent iedereen, maar de SUPER.

Gelijk al een verwarrende opener. Teppanyaki BBQ flavour is de flavour, maar het font is gedrukt in zeewier. Dat staat dan weer nergens in het Engels op de voorkant van de verpakking. De ingrediënten zijn aardappel, palmolie, zeewiervlokken (is meneer toch niet blind), sesampoeder, geroosterd rundpoeder (gaaf), chilipeper, en MSG. De chips hebben een vrolijke ribbelvorm in aardappelkleur met groene stipjes. De smaak is vrij generiek, lekker MSG-erig, met iets van een paprikaatje en een beetje zeewier in de nasmaak. 

Samenvattend, een eenvoudig, chipje met weinig eigenheid. Zo eentje waarvan je een zak leeg eet en daar geen enkele herinnering aan over houdt.

Cijfer: 5

Edo Pack
Teppanyaki BBQ Flavour potato Chips (SUPER)
Te koop bij Amazing Oriental
Prijs: ca €2,50

Geef een reactie