Wateetons Wilde Weekend gaat van start

Wateetons Wilde Weekend gaat van start


Vijftien helden, waaronder twee dames hebben zich gemeld in Dalsland, Zweden voor Wateetons Wilde Weekend. Vier dagen lang whisky drinken én stoken, koken, paté maken, vissen, worst draaien, bier brouwen, fikkie stoken en uitbenen natuurlijk. De eerste twee herten hangen van ingewanden en huid ontdaan in de garage: “Ik vind dit een stuk minder ranzig dan ik had verwacht.” 

 1. 7
  reactie via Facebook

  Persoonlijk vind ik het moment van het doden, of het nu geschoten wordt of de keel door gesneden het moment met de meeste impact.

  Je neemt een leven. Eenmaal dood(gebloed)is het voor mij een slachtproduct.
  Of het nu een gans, kip of koe, varken of schaap is.
  Als het eenmaal dood is is het voor mij makkelijker, darmen er uit, huid er af en verwerken.

 2. 10
  Remi Klaui

  Persoonlijk vind ik het moment van het doden, of het nu geschoten wordt of de keel door gesneden het moment met de meeste impact.

  Je neemt een leven. Eenmaal dood(gebloed)is het voor mij een slachtproduct.
  Of het nu een gans, kip of koe, varken of schaap is.
  Als het eenmaal dood is is het voor mij makkelijker, darmen er uit, huid er af en verwerken.

Geef een reactie