Blije en nucleaire tosti’s

Blije en nucleaire tosti’s


Deze diashow vereist JavaScript.

Elke dinsdag kookt dochter Wateetons (13). Een work in progress, maar ze maakt een heel behoorlijke ragù en haar hamburgers zijn ook niet verkeerd. Eens per maand mag het ‘iets lekkers’ zijn. Ragù is vies natuurlijk. Afgelopen week koos ze tosti’s. Nu wil het toeval dat er diezelfde dag twee blije jongens in meneers woonkamer stonden. Hij had niet opgeruimd en zijn haar zat ook niet echt goed. Twee blije jongens met een vrolijk bestickerde doos. Daar hadden ze over gemaild:

Wij zijn Peter en Roland, beter bekend als De Spijsbereiders, een food startup die al twee jaar lang aan eigenzinnige foodconcepten werkt. Vanuit Den Bosch proberen wij met nieuwe en frisse ideeën de foodwereld wat karakter mee te geven. Na 1,5 jaar lang hard werken aan ons grootste project ooit, mogen wij onze trots met jou delen… 1 concept, 3 uitgesproken variaties, 3 soorten brood, eigentijds en met de hand belegd in Amsterdam: fantosti. De tosti’s hebben de smaken; pepperoni & mozzarella, vier kazen en tonijn & cheddar. Onze belofte? Dat jij de meest lekkere tosti uit het vriesvak in je handen hebt! Wel de lusten, niet de lasten! 

Die dinsdag at meneer vier tosti’s, drie van de blije jongens en een van zijn blije dochter. ‘t Is maar goed dat hij in zijn bulkfase zit. De fantosti’s (of is het meervoud van fantosti gewoon fantosti?) waren prima. Lekker gevarieerd, elk met een ander soort brood en ander beleg. Geen culinaire hoogstandjes. Maar ja, het zijn tosti’s. Doe effe normaal meneer, met je culinaire hoogstandjes.

Dochter Wateetons had voor die avond van youtube tienerfavoriet en tostifanaat Dylan Haegens een regenboogtosti afgekeken. Tosti vier bevatte dus zo knallend veel kleurstof, daar kan geen qua blijheid geen fantosti aan tippen. 

De fantosti’s zijn te koop bij Albert Heijn voor €2,35 per stuk. Je vindt ze in het vriesvak. Die van dochter Wateetons ligt nog ter beoordeling bij de Commissie voor Nucleaire Voorzieningen. 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 1. 4
  reactie via Facebook

  Een grootse introductie voor twee sneden bevroren brood met bevroren kaas. Ik kies voor de nucleaire variant! Vooral lekker thuis met de hand belegd.

    • 9
     Erik

     Ik zit nu die website te bekijken en ben er nog steeds niet achter of dit een grap is of niet.
     Ik lees over zwoele tomatensaus en over uitgebalanceerde vier kazen. En over de innovatieve verpakking van een FUCKING TOSTI!!!!
     Je moet voor het beste resultaat de buitenkant nog wel even insmeren met roomboter. Daar betaal ik toch geen E2.35 voor?!

Geef een reactie