boodschappen, Chips van de week |

Chips van de week

Meneers voorliefde voor de Action is geen geheim. Voor het verschijnen van deze gigant bezocht hij al de Xenos met een ongezonde frequentie en recent kwamen daar Big Bazar en SoLow bij. De gemeenschappelijke factor is ‘meuk’ in combinatie met ‘onverwacht’ en ‘goedkoop’. Meneer speurt er vrijwel dagelijks naar rare voedingsmiddelen, onderdelen voor bij voorbaat tot mislukking gedoemde experimenten en de schoonmaakmiddelen om de schade van die laatste ongedaan te maken. De gemeenschappelijke factor van het winkelcentrum waar al deze zaken in verschijnen is overigens ‘verkrotting’. I’m looking at you Buikslotermeerplein.

In die laatste ontdekte meneer onlangs een Daily Style. Een soort Action met een nog net even acute-hersenbloeding-veroorzakender assortiment. Binnen een half schap zowel shampoo als heliumballonnen als bandenplakspullen en halloweenmaskers. Maar ook met rare etenswaren. Waaronder deze chips van de week die zoals u zult begrijpen de bloeding bepaald niet stelpte. #doekjeinzijnooghoek

Lonely God chips

Ergens is er een team van ontwikkelaars, designers, fabrikanten en marketingjongens geweest dat heeft geconcludeerd: “Ja, laten we deze chips Lonely God noemen.” Toegegeven, dat bestond nog niet. In niches valt ook geld te verdienen. De marketingmanager: “ik heb nog een suggestie: een engeltje op de verpakking.” Topidee. High fives all around. “Maar welke smaak dan?” Het team valt stil. Een deelnemer trek peinzend aan zijn baard. Dan kijkt hij op. “Misschien wokkels… in poedersuiker?” De vergaderruimte explodeert. Dansen op de tafels. Geschreeuw. Gejuich. “Lonely God! Lonely God!” Het werd een lange nacht in Shanghai.

Lonely God chips
Te koop bij Daily Style
Idee: 3
Smaak: 3
Meukfactor: 9


0 reacties op “Chips van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

Chips van de Week – Boundless chipotle & Lime

Deze week in ‘Chips van de Week’: Meneer Wateetons proeft Boundless chipotle & lime chips. Geactiveerde chips die goed voor je guthealth zijn? Wut? En zijn ze ook lekker?


Hongaarse droge worst

De bekendste Hongaarse droge worsten

Worstmaker Meneer Wateetons beschrijft én proeft de beroemdste Hongaarse droge worst soorten. Van Gyulai, tot Csabai tot Téliszalámi kolbász.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
29 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

30 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

15 apr
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

16 apr
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

12 jun
Live online workshop “tempura maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

03 jul
Live online workshop “sambal maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

30 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp