Chips van de week

Chips van de week


Meneers voorliefde voor de Action is geen geheim. Voor het verschijnen van deze gigant bezocht hij al de Xenos met een ongezonde frequentie en recent kwamen daar Big Bazar en SoLow bij. De gemeenschappelijke factor is ‘meuk’ in combinatie met ‘onverwacht’ en ‘goedkoop’. Meneer speurt er vrijwel dagelijks naar rare voedingsmiddelen, onderdelen voor bij voorbaat tot mislukking gedoemde experimenten en de schoonmaakmiddelen om de schade van die laatste ongedaan te maken. De gemeenschappelijke factor van het winkelcentrum waar al deze zaken in verschijnen is overigens ‘verkrotting’. I’m looking at you Buikslotermeerplein.

In die laatste ontdekte meneer onlangs een Daily Style. Een soort Action met een nog net even acute-hersenbloeding-veroorzakender assortiment. Binnen een half schap zowel shampoo als heliumballonnen als bandenplakspullen en halloweenmaskers. Maar ook met rare etenswaren. Waaronder deze chips van de week die zoals u zult begrijpen de bloeding bepaald niet stelpte. #doekjeinzijnooghoek

Lonely God chips

Ergens is er een team van ontwikkelaars, designers, fabrikanten en marketingjongens geweest dat heeft geconcludeerd: “Ja, laten we deze chips Lonely God noemen.” Toegegeven, dat bestond nog niet. In niches valt ook geld te verdienen. De marketingmanager: “ik heb nog een suggestie: een engeltje op de verpakking.” Topidee. High fives all around. “Maar welke smaak dan?” Het team valt stil. Een deelnemer trek peinzend aan zijn baard. Dan kijkt hij op. “Misschien wokkels… in poedersuiker?” De vergaderruimte explodeert. Dansen op de tafels. Geschreeuw. Gejuich. “Lonely God! Lonely God!” Het werd een lange nacht in Shanghai.

Lonely God chips
Te koop bij Daily Style
Idee: 3
Smaak: 3
Meukfactor: 9

  1. 2
    reactie via Facebook

    Hahaha ik zag ze ook. En oma-ondergoed met luipaardenprint in pasteltinten. Ik moest het even laten bezinken. Maar ze verkopen er wel mijn favoriete goedkope thaise curryzakjes, dus hoera voor de verregaande verloedering van het Buikslotermeerplein!

Geef een reactie