Meneers 9 van 2018: dat zijn jullie

Meneers 9 van 2018: dat zijn jullie


Boeken schrijven doe je niet voor jezelf. Je doet het om gelezen te worden. En nog liever om je enthousiasme met de lezers te delen, zodat die ermee aan de slag gaan. Dat geldt ook voor de Wateetons workshops. “Dit is heel gaaf, en jij kunt dit ook”. Dat is wat ik probeer uit te dragen.

Waar meneer in 2018 dus 9, 10 en 100x blij van werd waren de geslaagde creaties die hem via de mail, Facebook of Instagram bereikten. Foto’s van worsten, gevulde droogkasten (in wording), pruttelende potjes, stretchy yoghurt, geurige miso, gerookte zalmen, schuimige biertjes en mooie patés.

Meneer gaat maar weer een jaartje door: minstens 50 workshops in de agenda, minstens twee boeken in de planning. Voor jullie. Doen jullie weer mee?

Geef een reactie