Maar, wat is het?

Maar, wat is het?


Maar effe serieus, dokter, wat is dit?
  1. 2
    Een groene papayasalade met garnalenkroket en natte cake. Mag dat? | Wateetons

    […] Aan de binnenkant ziet zo’n groene papaya er wanstaltig uit. Een rijpe papaya is van binnen al niet al te fris, maar groen is het echt net een etterende tropische wond met kruipende maden. Het vruchtvlees smaakt daarentegen naar helemaal niks. Het geeft alleen een crunchy mondgevoel. Met smaakmakers erbij waanden we ons echter onmiddellijk weer langs de kant van de weg in Koh Mak. De smaakmakers maken deze salade. Als je geen groene papaya kunt krijgen zou je het best kunnen vervangen door een andere liefst stevige en niet al te smaakvolle groente, een stevige komkommer bijvoorbeeld. Of misschien een jonge courgette. Als het maar geen Poe is. Nooit een Poe. […]

Geef een reactie