Over charcuterie, workshops |

7e boek? 7% korting op alle avondworkshops

Op 17 mei ligt hij in de winkel, Meneer Wateetons’ zevende boek: Over Charcuterie. Een mooie reden voor een flinke korting op alle avondworkshops!

Over Charcuterie

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, coppa, pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham of rookvlees. Het is een ode aan mindfull vlees bereiden. Niet 2 x 5 minuten om-en-om in de pan, en zelfs die uren pulled pork op de barbecue zijn voor de thuischarcuterier een lachertje. Met bereidingstijden van soms wel zes maanden tot een jaar is charcuterie maken het échte slow cooking. Daar krijg je ook wat voor terug. Meneer Wateetons: “Dat eerste plakje pancetta dat de vingers doet glimmen, die eerste aanblik van de donkerrode ham die onder het vet verschijnt, dat plakje lardo dat zonder te kauwen op je tong smelt. Dit is ambacht. Dit heb jij gemaakt.” Ook Over Charcuterie is weer een dik (bijna 300 pagina’s!) en doorwrocht handboek, met jaren studie en experimenteren en stages bij slagers in binnen- en buitenland als fundament. Het boek is nu al te vooruit te bestellen bij Meneer Wateetons, en elke fysieke of digitale (kook)boekhandel.

7e boek, 7% korting!

Ter viering van zijn zevende boek geeft Meneer Wateetons tijdelijk 7% korting op ál zijn avondworkshops. Dus niet alleen op gerelateerde onderwerpen als charcuterie, droge worst, roken of paté maken maar ook fermenteren, gin & likeur maken, snacktrek, verse worst, koken met vuur en kop tot staart gans.

Boek nu!


0 reacties op “7e boek? 7% korting op alle avondworkshops

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

varkensaspic

Varkensaspic recept

Een mooie varkensaspic, zeker als deze op natuurlijke wijze gemaakt is, is een kunststukje en een smaakexplosie. Check het filmpje en recept.


nduja van de xenos

Haast je: ‘nduja is nu te koop bij de Xenos

‘Nduja. We hebben er hier ter plaatse vaker over verhaald. Het is de gedroogde smeerworst uit de krochten van de hel. Een foodhype zelfs. Hij komt uit Calabrië, Italië en is hier en daar te koop bij gespecialiseerde (online) delicatessewinkels. En sinds kort dus ook bij…. de Xenos.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
17 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

05 apr
GRATIS live online workshop “kimchi maken” 20:30 tot 22:00 uur | € Gratis

19 apr
Live online workshop “knakworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

08 mei
Driedaagse cursus fermenteren Meerdere dagen

10 mei
Live online workshop “wecken en inmaken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

13 mei
Powerworkshop worst maken – op het pizzaloversfestival 12:00 tot 13:00 uur

02 jun
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend