7e boek? 7% korting op alle avondworkshops

7e boek? 7% korting op alle avondworkshops


Op 17 mei ligt hij in de winkel, Meneer Wateetons’ zevende boek: Over Charcuterie. Een mooie reden voor een flinke korting op alle avondworkshops!

Over Charcuterie

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, coppa, pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham of rookvlees. Het is een ode aan mindfull vlees bereiden. Niet 2 x 5 minuten om-en-om in de pan, en zelfs die uren pulled pork op de barbecue zijn voor de thuischarcuterier een lachertje. Met bereidingstijden van soms wel zes maanden tot een jaar is charcuterie maken het échte slow cooking. Daar krijg je ook wat voor terug. Meneer Wateetons: “Dat eerste plakje pancetta dat de vingers doet glimmen, die eerste aanblik van de donkerrode ham die onder het vet verschijnt, dat plakje lardo dat zonder te kauwen op je tong smelt. Dit is ambacht. Dit heb jij gemaakt.” Ook Over Charcuterie is weer een dik (bijna 300 pagina’s!) en doorwrocht handboek, met jaren studie en experimenteren en stages bij slagers in binnen- en buitenland als fundament. Het boek is nu al te vooruit te bestellen bij Meneer Wateetons, en elke fysieke of digitale (kook)boekhandel.

7e boek, 7% korting!

Ter viering van zijn zevende boek geeft Meneer Wateetons tijdelijk 7% korting op ál zijn avondworkshops. Dus niet alleen op gerelateerde onderwerpen als charcuterie, droge worst, roken of paté maken maar ook fermenteren, gin & likeur maken, snacktrek, verse worst, koken met vuur en kop tot staart gans.

Boek nu!

Geef een reactie