De Over Charcuterie review tussenstand: niet heel kut

De Over Charcuterie review tussenstand: niet heel kut


Over Charcuterie – Meneer Wateetons

Over Charcuterie is nu een maandje uit, en de pers en vakmensen hebben er een blik in geworpen. Wat blijkt: niet heel kut! Dat valt weer mee. Sterker nog: mooi, vakinhoudelijk goed en diepgravend. Weer helemaal des Meneers dus. 

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham of rookvlees. In duidelijke stap-voor-stapfoto’s en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met de bijna 100 recepten in Over Charcuterie maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

TE KOOP

Over charcuterie is te koop in de betere (kook)boekhandels, fysiek zowel als online en hier en hier.

BESTEL DIRECT BIJ DE AUTEUR

Of koop hem direct bij Meneer Wateetons natuurlijk, met een opdracht, handtekening of vette vinger naar wens.

Vakmensen over Over Charcuterie

  1. 2
    Peter vd Wateren

    De boeken van Meneer hebben zijn voor mij de basis van wat inmiddels een forse hobby is geworden. De humor waarmee een en ander gebracht is maakt het “leren” ronduit vermakelijk en de kennis blijft daardoor ook makkelijker en beter hangen. Terechte recensies dus! Hulde!

Geef een reactie