Nieuws: Tony’s chocolonely en Meneer Wateetons gaan samenwerking aan

Nieuws: Tony’s chocolonely en Meneer Wateetons gaan samenwerking aan


Mail. Of meneer geen zin had om zelf een Tony’s reep te verzinnen? “Een limited edition Meneer Wateetons smaak?! Wat een eer! ” reageerde hij extatisch. “Eh ja, limited als in één exemplaar”

Oh.

Nu ja, beter dan niks. De chocoladereep van meneer is altijd halfvol. Je eigen Tony’s reep laten maken kon al langer maar je moest ervoor naar een speciale Tony’s winkel. Nu kan het dus ook online. €7.50. Dat is geen geld.

Wat een keuze! Twee lagen melk, wit of pure chocolade, negentien mogelijke vullingen, vier verpakkingskleuren en twee keer tien cijfers en maar liefst 26 (!) letters voor een kekke zelfverzonnen tekst op de wikkel.

Meneer -dan haal ik ook alles uit die ene reep- Wateetons probeerde onmiddellijk alle negentien vullingen in zijn blokken te proppen, maar daar stak Tony al na drie smaken een stokje voor. Flauw hoor. Triple zeezout mocht ook niet.

Na Smaakvrienden, het Grote Proefboek en foodpairing.com te hebben geraadpleegd kwam meneer tot de volgende briljante creatie:

Wit-melk-pretzel-speculaas-zeezout in een sensation-white wikkel.

Drie dagen later lag de reep in de brievenbus. In niets te onderscheiden van een echte reep, behalve misschien dat het twee halve repen waren. Het was de lekkerste Tony’s reep die ooit verzonnen is. En nu maar wachten tot ze bellen.

Geef een reactie