van alles |

Broodfondsje doen?

Zeg, mede ZZP-er…

Ben jij, net als meneer Wateetons, wel zelfstandige maar niet verzekerd tegen (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid? En heb je geld noch zin om een stervensdure arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten? Misschien is een broodfonds dan iets voor jou.

Het Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Vaak wordt dit type voorziening ook wel aangeduid als ‘schenkkring’. De BroodfondsMakers begeleiden bij de oprichting van de individuele groepen en zorgen ervoor dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
Alleen groepen die zijn opgezet door de BroodfondsMakers en die zich houden aan de voorwaarden zijn een Broodfonds™ en mogen die naam gebruiken.

Er is een broodfonds in oprichting waar meneer Wateetons bij betrokken is. Allemaal zelfstandige jonge en woest aantrekkelijke ondernemers uit de hoek van de food en/of ‘de wereld een beetje beter maken’. We zoeken nog leden. Misschien is het wat voor jou. De kosten zijn laag, je bent beschermd tegen een ongevalzitineenkleinhoekje en je leert toffe nieuwe ondernemers kennen waar mooie dingen uit voort kunnen komen.

Er zitten wel verplichtingen aan. Zoals verschijnen op de oprichtingsbijeenkomst. 26 september 2019 komen we voor het eerst bij elkaar voor een oprichtingsbijeenkomst, ‘s avonds in Utrecht of Amsterdam. Er moeten minstens 25 ondernemers zijn om het fonds te kunnen starten.

Interesse? Stuur meneer een mailtje, blok de avond van 26 september in je agenda en meneer verbind je met de oprichters.


9 reacties op “Broodfondsje doen?
  1. Ik heb zo een verzekering op mijn zaak, valt toch mee qua kost? Is meteen ingebouwd in mijn pensioenspaarplan, waardoor het fiscaal aftrekbaar is ook nog… Maar dat is wel in België, misschien is het anders geregeld in NL. Ik heb een bv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
04 mrt
Curaçao – Fermentation for chefs and food professionals (2-days) – SOLD OUT Meerdere dagen | € 524.95

06 mrt
Curaçao – workshop vegetable fermentation and fermented hotsauces – SOLD OUT 18:00 tot 22:00 uur | € 155

08 mrt
Curaçao – sausage making workshop – SOLD OUT 18:00 tot 22:00 uur | € 155

09 mrt
Curaçao – Head to tails workshop 15:00 tot 22:00 uur | € 207

16 mrt
Daglange workshop “Kop tot Staart Varken” – op locatie 12:00 tot 22:00 uur

18 mrt
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

19 mrt
Driedaagse cursus fermenteren (dinsdagen) Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp