van alles |

Broodfondsje doen?

Zeg, mede ZZP-er…

Ben jij, net als meneer Wateetons, wel zelfstandige maar niet verzekerd tegen (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid? En heb je geld noch zin om een stervensdure arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten? Misschien is een broodfonds dan iets voor jou.

Het Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Vaak wordt dit type voorziening ook wel aangeduid als ‘schenkkring’. De BroodfondsMakers begeleiden bij de oprichting van de individuele groepen en zorgen ervoor dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
Alleen groepen die zijn opgezet door de BroodfondsMakers en die zich houden aan de voorwaarden zijn een Broodfonds™ en mogen die naam gebruiken.

Er is een broodfonds in oprichting waar meneer Wateetons bij betrokken is. Allemaal zelfstandige jonge en woest aantrekkelijke ondernemers uit de hoek van de food en/of ‘de wereld een beetje beter maken’. We zoeken nog leden. Misschien is het wat voor jou. De kosten zijn laag, je bent beschermd tegen een ongevalzitineenkleinhoekje en je leert toffe nieuwe ondernemers kennen waar mooie dingen uit voort kunnen komen.

Er zitten wel verplichtingen aan. Zoals verschijnen op de oprichtingsbijeenkomst. 26 september 2019 komen we voor het eerst bij elkaar voor een oprichtingsbijeenkomst, ‘s avonds in Utrecht of Amsterdam. Er moeten minstens 25 ondernemers zijn om het fonds te kunnen starten.

Interesse? Stuur meneer een mailtje, blok de avond van 26 september in je agenda en meneer verbind je met de oprichters.


9 reacties op “Broodfondsje doen?
  1. Ik heb zo een verzekering op mijn zaak, valt toch mee qua kost? Is meteen ingebouwd in mijn pensioenspaarplan, waardoor het fiscaal aftrekbaar is ook nog… Maar dat is wel in België, misschien is het anders geregeld in NL. Ik heb een bv.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.


csalamádé csípõs Hongaarse ingelegde groente

Csalamádé csípõs – Hongaarse ingelegde groente

Hongaarse csalamádé csípõs, geraspte en gemengde ingelegde groente. Een soort zoet-zure zuurkool van verschillende groenten. Lekker pittig en ontzettend makkelijk en snel te maken.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
27 okt
Live online workshop cider maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

03 nov
Live online workshop ossenworst maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

10 nov
Live online workshop limoncello maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

12 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (1) Meerdere dagen

19 nov
Wateetons Wilde weekend in Zweden – november 2021 (2) Meerdere dagen

24 nov
Live online workshop groente charcuterie maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend