Broodfondsje doen?

Broodfondsje doen?


Zeg, mede ZZP-er…

Ben jij, net als meneer Wateetons, wel zelfstandige maar niet verzekerd tegen (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid? En heb je geld noch zin om een stervensdure arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten? Misschien is een broodfonds dan iets voor jou.

Het Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Vaak wordt dit type voorziening ook wel aangeduid als ‘schenkkring’. De BroodfondsMakers begeleiden bij de oprichting van de individuele groepen en zorgen ervoor dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.
Alleen groepen die zijn opgezet door de BroodfondsMakers en die zich houden aan de voorwaarden zijn een Broodfonds™ en mogen die naam gebruiken.

Er is een broodfonds in oprichting waar meneer Wateetons bij betrokken is. Allemaal zelfstandige jonge en woest aantrekkelijke ondernemers uit de hoek van de food en/of ‘de wereld een beetje beter maken’. We zoeken nog leden. Misschien is het wat voor jou. De kosten zijn laag, je bent beschermd tegen een ongevalzitineenkleinhoekje en je leert toffe nieuwe ondernemers kennen waar mooie dingen uit voort kunnen komen.

Er zitten wel verplichtingen aan. Zoals verschijnen op de oprichtingsbijeenkomst. 26 september 2019 komen we voor het eerst bij elkaar voor een oprichtingsbijeenkomst, ‘s avonds in Utrecht of Amsterdam. Er moeten minstens 25 ondernemers zijn om het fonds te kunnen starten.

Interesse? Stuur meneer een mailtje, blok de avond van 26 september in je agenda en meneer verbind je met de oprichters.

  1. 7
    Joke Soetewey

    Ik heb zo een verzekering op mijn zaak, valt toch mee qua kost? Is meteen ingebouwd in mijn pensioenspaarplan, waardoor het fiscaal aftrekbaar is ook nog… Maar dat is wel in België, misschien is het anders geregeld in NL. Ik heb een bv.

Geef een reactie