van alles |

Oproep: recepttesters

Voor een nieuw boek waar meneer, samen met een co-auteur momenteel de semi-laatste hand aan legt is hij op zoek naar recepttesters.

Wat hebben we van je nodig?

Jouw kritische blik op ons recept. Is het recept te volgen? Is het eindresultaat smakelijk? Komt het zo uit de oven, pan of frituur als op het plaatje? Zijn alle ingrediënten te verkrijgen? Staan alle ingrediënten en materialen erin? Dat soort dingen.

Wat moet je ervoor kunnen?

Je moet kunnen lezen en een keuken hebben. Speciale kookkwaliteiten zijn niet vereist. Meneers volgende boek is een smakelijke allemansvriend.

Wat moet je doen?

Je krijgt een of twee recepten toegestuurd, je schaft de ingrediënten aan, bereid ze volgens de instructie en je eet het op. Ondertussen schrijf je alles op wat je opvalt en stuurt dat op aan meneer Wateetons.

Wat krijg je ervoor terug?

Eeuwige dank, zowel in onze harten, als via vermelding in het boek. Daarnaast het heerlijke gevoel en bragging rights dat je een klein beetje zelf een kookboek hebt geschreven. En, een gesigneerd exemplaar van het boek zelf natuurlijk, als het uitkomt (mei 2020).


68 reacties op “Oproep: recepttesters
  1. Ja, lijkt me een leuke uitdaging! Recepten mogen simpelweg niet zo zijn dat ik ‘s morgens om half zes een of ander groen ei in de hens moet steken en dan na 10 uur alsnog 4 uur sous vide moet nagaren alvorens -voor het ultieme grill smaakje- het geheel even luchtigjes moet flamberen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

08 dec
Culicollab: Meneer Wateetons x Nils Koster – live online workshop ‘camembert en brie’ maken 20:30 tot 22:30 uur | € 14.99

10 dec
Wateetons Wilde Winter weekend in Zweden – december 2021 Meerdere dagen

15 dec
Live online workshop pâté en croûte maken 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

22 dec
Live online workshop charcuterie maken 20:30 tot 22:00 uur

14 jan
Wateetons Wilde Winter weekend in Zweden – januari 2022 Meerdere dagen

04 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend