Meneer Wateetons gaat verder met online masterclasses

Meneer Wateetons gaat verder met online masterclasses


Na de eerste online masterclass kimchi maken – die bijna ten onder ging aan zijn eigen succes van 271 inschrijvingen- gaat foodwriter en workshopleider meneer Wateetons meer online masterclasses geven, te beginnen met twee (bijna gratis) masterclasses worst maken.

19 maart 20:30: gratis workshop verse worst maken

Tijdens de gratis masterclass leer je de theorie en praktijk van het maken van verse worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je de ingrediënten, wat zijn de belangrijkste valkuilen en wat voor grappige dingen kun je doen met darmen. 

De masterclass is live te volgen en duurt ongeveer 1 uur. Hij is gratis maar je moet je er wel voor inschrijven. Er kunnen maximaal 500 mensen deelnemen.  Vol is vol. De masterclass is vervolgens terug te kijken door alle de deelnemers. Meer informatie hier.

Schrijf je hier in voor de gratis online masterclass worst maken op 19 maart.

24 maart 20:30 masterclass droge worst maken met 97% korting

Tijdens deze online masterclass leer je alles over zelf droge worst maken: bacteriën en schimmels, starterculturen en entworsten, pH, temperatuur en luchtvochtigheid. En voedselvergiftiging natuurlijk. De workshop is zwaar op de theorie, en het strekt tot de aanbeveling de gratis online masterclass verse worst maken te hebben gevolgd.

Een waarschuwing: de cursus heeft een vrij hoog theoriegehalte (er is zelfs een po-wer-point), dus een notitieblok en een serieuze interesse in het ambacht zijn een pré. Maar dan kun je het daarna ook écht. 

Nu met 97% korting!
De kosten van deze masterclass zijn €9,99 inclusief een waardebon van €5,00 te besteden bij starterculturen.nl. Je krijgt voor dat geld ook nog eens een link naar de gratis cursus verse worst maken. Feitelijk betaal je dus maar €4,99 voor twee cursussen die normaal €159,00 kosten. Dat is 97% korting! De betaling kan alleen met paypal.

De masterclass is live te volgen en duurt ongeveer 1 uur. Je moet je er voor inschrijven. Er kunnen maximaal 250 mensen deelnemen.  Vol is vol. De masterclass is vervolgens terug te kijken door alle de deelnemers. 

Schrijf je hier in voor de masterclass droge worst maken op 24 maart met 97% korting.

Hou de agenda in de gaten

Na deze online masterclasses volgen er meer. Die is meneer Wateetons nu aan het ontwikkelen. Tevens zal hij samen met Teest.nl een aantal webinars gaan geven gericht op de foodprofessional en gevorderde hobbyist. Op de facebookpagina van Teest kun je aangeven welke onderwerpen je graag behandeld zou zien.

Geef een reactie